Pre-incasso

Heeft u openstaande vorderingen die u liever nog niet aan een incassobureau uitbesteedt? Dan heeft Interim Credit Control diverse hulpmiddelen om uw openstaande vorderingen te incasseren zonder tussenkomst van een incassobureau. Door middel van een laatste betalingsverzoek - met of zonder de hulp van Interim Credit Control - biedt u uw debiteur de mogelijkheid om tot betaling van de openstaande facturen over te gaan, alvorens er daadwerkelijk wordt overgegaan tot het opstarten van een incasso procedure.

02

Collect Letter van Interim Credit Control

Een laatste aanmaning op briefpapier van Interim Credit Control: Bij een Collect Letter, de pre-incassobrief van Interim Credit Control, wordt nadrukkelijk vermeld dat het de laatste keer is...

01

Collect Stickers van Interim Credit Control

De Collect Stickers van Interim Credit Control zijn opvallende stickers die uw debiteuren niet kunnen negeren en welke u preventief op de vervallen facturen of uw aanmaningen kunt plakken.

Een zeer effectief middel om uw debiteuren (nog sneller) tot betaling te bewegen is het telefonische contact direct nadat uw betalingstermijn is vervallen.

03

Collect Call van

Interim Credit Control

Betaald krijgen zonder incassomaatregelen? Nu verkrijgbaar, 150 Pre-incasso stickers voor €19,95!

BEL 0492-845270

Kracht van Interim Credit Control

Onze

Contactgegevens

Producten en

Diensten

Wij beperken ons namelijk niet tot het verzenden van een aantal standaardbrieven maar benaderen uw debiteur zowel telefonisch als persoonlijk.

Ten Culen 10

5706 MC HELMOND

 

Telefoon: 0492-845270

Fax       : 0492-554035

info@interimcreditcontrol.nl