Blog

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?
NEEM CONTACT OP
>

Word lid van een netwerkclub

TIP VAN DE WEEK #3

Wist je dat je heel veel samenwerkingen uit een netwerkclub kunt halen? 

Een van de belangrijkste dingen van ondernemen is het creëren van een netwerk. Zonder opdrachtgevers heb je ook geen omzet.

Een hele leuke manier om andere ondernemers te leren kennen, is bij een netwerkclub. Binnen een netwerkclub heb je vaak verschillende ‘stoelen’ die een bepaald beroep vertegenwoordigen. Denk bijvoorbeeld aan een schilder, bloemist, autogarage, boekhouder, reclamebureau, social media expert, etc. etc.

Samen met de andere leden probeer je omzet voor elkaar te genereren. De schilder hoort van een persoon buiten de netwerkclub dat hij/zij graag wekelijks een bloemetje wil op kantoor en beveelt de bloemist uit de netwerkclub aan, en andersom probeert de bloemist weer iets terug te doen. Op die manier werkt de hele club samen om elkaars netwerk te verbreden. Je probeert elkaar dus binnen de netwerkclub te helpen, maar het is dus ook mogelijk om gebruik te maken van het netwerk van een ander lid. Op deze manier verbreed je je netwerk op een leuke manier en ontwikkel je naamsbekendheid.


Neem gerust contact met ons op en wij nemen je mee als onze gast.

☎️ 0492-845270

📧 info@interimcreditcontrol.nl

🎯 www.interimcreditcontrol.nl

Delen