Blog

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?
NEEM CONTACT OP
>

Geldigheid algemene voorwaarden

VOORKOM VERNIETIGING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN Wij hebben onderstaand een aantal punten uitgelegd die ervoor zorgen dat de algemene voorwaarden door de andere partij niet vernietigd kunnen worden. Wij verzoeken onze klanten om deze (noodzakelijke) punten te regelen zodat de onderneming geen nadelige gevolgen ondervindt.

WELKOM + disclaimer

WELKOM op onze BLOG pagina. Naar aanleiding van bekende vraagstukken delen wij op deze pagina artikelen voor onze lezers.

Word lid van een netwerkclub

TIP VAN DE WEEK #3 Wist je dat je heel veel samenwerkingen uit een netwerkclub kunt halen?  Een van de belangrijkste dingen van ondernemen is het creëren van een netwerk.

De juiste rechtsvorm kiezen

Wanneer je besluit om zelf te gaan ondernemen is het van belang om tijdens de eerste fase, je onderneming in te gaan schrijven bij de Kamer van Koophandel. Er zijn verschillende rechtsvormen mogelijk in Nederland.

Algemene voorwaarden

Waarom zijn algemene voorwaarden van groot belang voor jouw onderneming? Ondernemers zien vaak het belang van algemene voorwaarden niet in.

Algemene voorwaarden kopiëren en plakken?

Hoe heb jij de huidige algemene voorwaarden voor je onderneming opgesteld? Wellicht heb je onderzoek gedaan en de algemene voorwaarden zelf opgesteld, heb je de voorwaarden van de concurrent overgenomen óf ken je iemand die wellicht heeft aangeboden dit voor je te herschrijven.