Blog

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?
NEEM CONTACT OP
>

Alweer 19 jaar......

Begonnen aan de keukentafel....

Ken je dat? Als ondernemer beginnen aan huis, aan de keukentafel, naast je destijds huidige baan.....

Tja, zo ging dat ook bij ons! In 2003 zijn wij begonnen met ons kantoor, waarbij in het begin slechts de focus lag op juridische zaken en het voeren van rechtszaken. Aangezien de eigenaar Ralph de Kort, al enige jaren actief was als bedrijfsjurist van internationale organisaties, kreeg Ralph steeds meer de vraag om losse opdrachten uit te voeren. En ..... zo is dus Interim Credit Control ontstaan!

Uitgegroeid tot....

Na heel veel werkuren in de week (en dan met name vooral veel overuren... je kent het wel), kregen we steeds meer de vraag of we ook de uitvoering van het incasseren van vorderingen deden. Uiteindelijk zijn we het gehele traject gaan uitvoeren, van debiteurenbeheer, incasso, rechtszaken, executie en daarnaast tevens het opstellen van algemene voorwaarden. Vervolgens zijn we van de keukentafel verhuisd naar een huurpand waarna we in 2007 een eigen pand hebben gekocht in Mierlo-Hout. Wat waren we trots......

Inmiddels....

Inmiddels is ons kantoor bekend in omstreken en behandelen we veel zaken voor bedrijven zoals leasemaatschappijen, vastgoedbeheerders, verhuurbedrijven en (voedsel) groothandels. Maar niet alleen dat! Ondanks onze kilometers, zijn wij vooral laagdrempelig en benaderbaar gebleven voor ook de kleine(re) ondernemers. Wij helpen heel veel startende ondernemers met het opstellen van algemene voorwaarden waardoor er een fijne samenwerking ontstaat. Vertrouwen en een fijn contact met onze relaties staan bij ons voorop en hierdoor bestaat onze klantenkring ook uit samenwerkingen die al jaren bestaan.

En nu....

En dan zijn we ineens 19 jaar verder (19 en een half om specifiek te zijn). Dat betekent dat we volgend jaar 20 jaar bestaan en een mijlpaal bereiken waar we heel trots op zijn! En uiteraard.... moet dat gevierd worden.


Meer lezen over ons?

Bekijk onze LinkedInpagina of Facebookpagina.

 

Delen